Galingas Izraelio smūgis! Karo lėktuvai tiesiog sudaužė Irano ginkluotę  ()

Izraelio lėktuvai atakavo Irano taikinius netoli Abu Kamalo miesto Sirijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Izraelio armija sudavė dar vieną smūgį Irano kariniams taikiniams Sirijos Arabų Respublikos teritorijoje. Šį kartą Izraelio lėktuvai atakavo sunkvežimių vilkstinę su Irano ginkluote netoli Abu Kamalo miesto, rašo WSJ.

Pažymėta, kad operacija buvo atlikta naktį. Nurodytą gyvenvietę kaip tranzito vietą dažnai naudoja ginkluotos grupuotės, susijusios su Irano Islamo Revoliucine gvardija. Sunkvežimių kolona nukentėjo vos kirtusi sieną su Sirija. 

Per išpuolį buvo sunaikinti keli sunkvežimiai, žuvo mažiausiai 10 žmonių, tarp kurių greičiausiai yra Irano piliečių, praneša laikraštis. 

Anksčiau televizijos kanalas „Al-Arabiya“ pranešė apie oro antskrydį prieš sunkvežimių koloną Sirijoje. Tuo pačiu metu Saudo Arabijos televizijos medžiagoje nenurodyta, kas įvykdė išpuolį, tačiau buvo nurodyta, kad jos taikiniu tapo kuro sunkvežimiai, pakeliui į Libaną. 

 

Nei Sirijos, nei Izraelio valdžia oficialių pareiškimų apie minėtą išpuolį kol kas nepateikė. JAV centrinė vadovybė taip pat susilaiko nuo komentarų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(1)
(40)

Komentarai ()