[Žinios trumpai] Putino gyvybei gresia pavojus: skelbiama, kokią kainą diktatorius susimokės už Chersono praradimą  ()

Politologas Andrejus Piontkovskis yra įsitikinęs, kad Rusijos Federacijoje greitai neliks Putinui simpatizuojančių žmonių: vieni jo nekenčia dėl to, kad jis pradėjo karą, kiti – dėl to, kad jį pralaimėjo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-12 [Žinios trumpai] Putino gyvybei gresia pavojus: skelbiama, kokią kainą diktatorius susimokės už Chersono praradimą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų įvykdytas Chersono išvadavimas turi milžinišką karinę reikšmę, tačiau šis įvykis yra dar svarbesnis politiniu požiūriu: rusams netekus Chersono Putino gyvybei iškilo grėsmė, mano Andrejus Piontkovskis.

„Toks neišvengiamas nugalėto diktatoriaus likimas. Jo politiniam gyvenimui, o jo politinis gyvenimas yra ir fizinis gyvenimas, kyla labai rimta grėsmė. Štai kodėl jis taip desperatiškai, tiesiogine to žodžio prasme, ant kelių, prašo taikos“, – kalbėjo Piontkovskis.

Maskvos lažybas dėl „trumpistų“ pergalės Kongreso rinkimuose analitikas pavadino bergždžiomis. Politologas yra įsitikinęs, kad nepaisant Amerikos rinkimų baigties, Ukraina nepraras palaikymo Kongrese.

 

Grįžtant prie Chersono temos, Piontkovskis pažymėjo, kad Rusijos kariuomenės išvedimo iš šio miesto neišvengiamumas buvo matomas dar prieš mėnesį, kai generolas Sergejus Surovikinas užsiminė apie būsimus „sudėtingus sprendimus“.

(50)
(2)
(48)

Komentarai ()

Susijusios žymos: