Surovikinas susimovė visiškai: Ukraina pradėjo masinę ataką – smogia su viskuo, ką tik turi  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos triuškina Rusijos Federacijos okupacinę grupę, bėgančią iš Chersono ir viso dešiniojo regiono kranto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariai triuškina besitraukiančias priešo pajėgas.

Buvęs Rusijos Federacijos vicepremjeras Alfredas Kochas situaciją pakomentavo savo „Facebook“ tinklaraštyje.

Gandai, kad Kremliaus užkulisiuose susitarta dėl saugaus karių išvedimo iš Chersono, lapkričio 11-osios naktį subyrėjo į realybę. Vadinamieji Z kanalai atvirai rašė apie paniką ir chaosą bėgančių Rusijos karių gretose bei didžiulius Ukrainos ginkluotųjų pajėgų apšaudymus.

„Iš to pasiutimo, su kuriuo ukrainiečiai smogia visokeriopa artilerija besitraukiantiems rusams, man asmeniškai aišku, kad jokio susitarimo čia nėra nė kvapo“, – rašė Kochas.

Apskritai ši istorija tapo skaudžia pamoka RF ginkluotųjų pajėgų okupacinės grupės vadui generolui Sergejui Surovikinui, pramintam „Generolu Armagedonu“ dėl žiauraus Sirijos miestų naikinimo lėktuvais.

Ukrainoje jo kariai gavo galimybę atsidurti tų sirų kailyje, kuriuos jis anksčiau negailestingai naikino bombomis.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų užduotis šioje istorijoje yra nepaprastai aiški: padaryti maksimalius nuostolius didelei Chersono priešų grupuotei, kad ji neatsirastų kitame fronto sektoriuje. Matyt, ukrainiečiams pavyko jį įgyvendinti. Jie taip pat parodė pasauliui Putino generolo Surovikino „strateginį talentą“.

 

„Tai neatrodo kaip organizuota karių evakuacija. Šis Surovikino manevras įeis į istoriją kaip viso Putino valdymo simbolis... Šios gėdos nebegalima paversti pergale“, – sakė Kochas.

Jis pareiškė, kad Putino galimybės laimėti jo pradėtą ​​karą galutinai išnyko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(317)
(6)
(311)

Komentarai ()

Susijusios žymos: