[Žinios trumpai] Skelbiami vaizdai, kaip rusai Chersone persirengia civiliais rūbais ir kas juos akimirksniu išduoda  ()

Vietos gyventojai praneša apie tai, kaip bėga okupantai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos žiniasklaida išvakarėse rašė, kad lapkričio 11-osios naktį per Antonivkos tiltą pavyko išvesti 40 000 RF ginkluotųjų pajėgų karių. Tačiau vietos gyventojai teigia, kad realus vaizdas kiek kitoks.

Lapkričio 11 d., „Telegram“ kanalo „Хуе@ый Херсон“ žurnalistai, remdamiesi vietos gyventojų žodžiais, pranešė, kad įsibrovėliai per naktį išvedė tik 50% savo karių.

Pačiame mieste situacija rami. Tuo pat metu vietos partizanai ant postamento, kuriame kadaise stovėjo Leninas, jau spėjo nubrėžti geltonas ir mėlynas linijas, simbolizuojančias Ukrainos vėliavą. Pats postamentas yra Laisvės aikštėje priešais Regioninės valstybės administracijos pastatą.

Taip pat žinoma, kad kai kurie įsibrovėliai nusprendė persirengti civiliais, kad pabėgtų. Savo karinių uniformų jie atsikrato, išmesdami jas į šiukšliadėžes.

Persirengę okupantai slepiasi gyvenamuosiuose pastatuose. Aptikti yra labai nervingi, bendrauja pakeltu tonu. Grasina nušauti, jei manys, kad yra filmuojami.

 

Pačiame Kachovkos rajone gana ramu. Apie kitus regionus informacijos kol kas nėra, nes ryšys arba labai prastas, arba jo visai nėra.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(79)
(3)
(76)

Komentarai ()

Susijusios žymos: