[Žinios trumpai] „Du sunkvežimiai žuvusių įsibrovėlių“: triuškinantis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų smūgis Rusijos kariuomenei  ()

Itin taiklaus smūgio metu pastate buvo apie 500 Rusijos kariškių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos sudavė triuškinantį smūgį Rusijos karių koncentracijai kairiajame Chersono srities krante. Užpuolikai patyrė didelių nuostolių.

Informaciją lapkričio 12-osios rytą patvirtino Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas savo rytiniame pranešime, paskelbtame „Facebook“.

Kariškiai atakavo priešo objektą Dnieprinų gyvenvietę, kuri yra Dnipro pakrantėje Chersono rytuose.

Itin taiklaus smūgio metu pastate buvo apie 500 Rusijos kariškių.

„Du sunkvežimiai su žuvusių įsibrovėlių kūnais buvo nugabenti į Tavrijską“, – pranešė Generalinis štabas. Be to, apie 56 sunkiai sužeistų rusų karių buvo paguldyti į ligoninę. Mažiausiai 16 iš jų jau mirė nuo patirtų sužalojimų.

Ukrainos ginkluotosios pajėgos, privertusios Rusijos karius bėgti iš dešiniojo Chersono srities kranto, dabar akivaizdžiai neleidžia priešui įsitvirtinti kairiajame krante.

Ukrainiečiai ir toliau veikia „tūkstančio pjūvių“ taktikos rėmuose, kurių pagalba jau išlaisvintos didelės teritorijos. „Tūkstančio pjūvių“ taktiką sudaro daugybė tikslių smūgių priešo įrangos, amunicijos, degalų ir tepalų bei gyvos jėgos sankaupoms. Okupantų kariuomenė „kraujuoja“, todėl yra priversta trauktis praktiškai be kovos.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(163)
(1)
(162)

Komentarai ()

Susijusios žymos: