[Žinios trumpai] Tai bus tikra katastrofa Kremliui: dešiniojo Chersono kranto praradimas ne pabaiga - kairiajame krante jau vyksta šis tas įdomaus  ()

Gėdingas Putino kariuomenės traukimasis iš Chersono turi visas galimybes plėstis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-13 [Žinios trumpai] Tai bus tikra katastrofa Kremliui: dešiniojo Chersono kranto praradimas ne pabaiga - kairiajame krante jau vyksta šis tas įdomaus  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Užpuolikai bėga iš kairiojo Dnipro kranto Chersono srityje. Rusijos frontas ir toliau griūva. Lapkričio 12 d. Rusijos pajėgos pradėjo planuoti kolaborantų su šeimomis evakuaciją iš laikinai užimtos Nova Kachovkos. Rusams prijaučiantys ir padedantys žmonės bus išvežti iš miesto link Krymo. Nova Kachovka yra kairiajame Dnipro upės krante - anksčiau evakuacijų iš čia Rusija neplanavo. Tiesa, šis miestas yra visai ant upės kranto, lengvai pasiekiamas Ukrainos artilerijai.

Rusai paskelbė Geničeską aneksuotos Chersono srities dalies „laikina administracine sostine“. Tuo tarpu Ukrainos pajėgų daliniai išlaisvintose Chersono srities gyvenvietėse vykdo stabilizavimo priemones. O Rusijos kariuomenė kairiajame Dniepro krante kuria gynybines linijas. Tuo pat metu Oleksijus Arestovičius pažymėjo, kad priešas dabar stato įtvirtintą gynybos liniją ne tik kairiajame Dniepro krante, o ir Krymo prieigose.

 

Be to, jau pasirodė pranešimų, kad Ukrainos pajėgos jau laipinasi Kinburno pusiasalyje - vėlgi, kairiajame Dnipro upės krante. Tiesa, ši informacija dar nėra patvirtinta. Tačiau net ir Rusijos Z kanalai kalba apie tai, kad Ukrainai tikrai forsuos Dniprą ir iliuzijų apie natūralią gynybos sieną čia nereikėtų turėti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(147)
(1)
(146)

Komentarai ()

Susijusios žymos: