[Žinios trumpai] „Kai tik tai išgirsime - viskas, Rusijos nebėra“: Arestovičius skelbia, ką reikia laikyti Rusijos pabaiga (Video)  (1)

„Putino nebėra po Chersono operacijos“: Arestovičius


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Du iš trijų pagrindinių pamatų, kuriais rėmėsi šiuolaikinė Rusijos Federacija, buvo sunaikinti karo prieš Ukrainą metu.

Apie tai „Feigin LIVE“ eteryje lapkričio 11-osios vakarą kalbėjo Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas Oleksijus Arestovičius

Jis įsitinęs, kad Rusijos armijos išėjimas iš Chersono, yra ne tik karinis pralaimėjimas, bet ir visos Putino Rusijos žlugimo pranašas.

„Rusijos pamatai, laikę visus šiuos bepročius, buvo: armija, režimas - Putinas ir Rusija kaip idėja. Armijos nebėra. Putino po Chersono operacijos taip pat nebėra. Šou laidose jau kalbama, kad Rusijoje korumpuotas režimas, Duginas įsakė carą nužudyti. Kirmėlės išlenda iš lavono. Jie pjauna Putiną, sakydami: „Tai kolosali klaida“, „Už ką mes kovojome?“. Putino kaip figūros - nėra. Kažkada jie juk sakė: „Yra Putinas – yra Rusija“, – kalbėjo Arestovičius.

 

Paskutinis pamatas – Rusijos idėja – nustos egzistavęs, kai tik prasidęs diskusijos apie įvairius šalies ateities variantus, sakė Arestovičius.

„Kai tik tai išgirsime, viskas, Rusijos nebėra. Simboliška, kad tai gali nutikti užėmus Krymą, Luhanską ar Donecką. Putino Rusija po Chersono operacijos sulaužyta amžiams“, - sakė jis. 

Arestovičius neatmeta galimybės, kad Rusijos Federacijos žlugs dar prieš išlaisvinant visą Ukrainos teritoriją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(119)
(2)
(117)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: