[Žinios trumpai] Rusų propaganda šokiruota, kaip atrodė Zelenskis, atvykęs į Chersoną: palygino su Putinu - skirtumas šiurpus  (1)

Volodymyras Zelenskis į Chersoną atvyko su striuke už 237 dolerius, o V. Putinas pas rusus į viešumą išėjo su pūkine striuke už 23 900 eurų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lapkričio 14 d. Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis atvyko į išlaisvintą Chersoną, kur dalyvavo vėliavos pakėlimo ceremonijoje aikštėje priešais administraciją, taip pat apdovanojo kariškius, kurie deokupavo regiono centrą.

Nelauktas V.  Zelenskio vizitas sujaudino rusus. Viešumoje jie piktinosi jo poelgiu, tačiau pripažino, kad V. Putinas niekada nedrįso atvykti į „naująsias Rusijos Federacijos teritorijas".

Negana to, Kremliaus šalininkai pastebėjo, kad V. Zelenskis ukrainiečiams pasirodė su Ukrainos prekės ženklo „M-Tas", kuris specializuojasi įrangos ir karinio stiliaus drabužių gamyboje, striuke. Viršutinių drabužių kaina yra 8700 grivinų (apie 226 eurai). O V. Putinas atvyko į poligoną Riazanės srityje, kur pasitikrino, kaip karui pasiruošę mobilizuotieji, vilkėdamas striukę už 5800 eurų.

Renginyje „Volgos jūra" Tverėje jis buvo su pūkine striuke už 22 300 eurų. Lužnikuose vykusiame koncerte, skirtame 8-osioms Krymo okupacijos metinėms, Kremliaus savininkas į sceną užlipo su švarku, kurio vertė 23 900 eurų.

 

Net propagandistai piktinasi tuo, kaip brangiai apsirengęs V. Putinas. Paprastai kiekvieno jo daikto vertė yra dešimt kartų didesnė už vidutinį rusų mėnesinį atlyginimą.

„O paskui jie skundžiasi, kad pralaimime žiniasklaidos karą", – reziumavo propagandistai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(150)
(3)
(147)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: