Mažiausia kaina šiais metais! Lietuvių sukurta „NordVPN“ paslauga net su iki 68% nuolaida - dabar gausite dar daugiau funkcijų (Video)  (5)

Tiesiog nerealiai gera proga gauti lietuvių sukurtą produktą už mažiausią kainą 2022-ais metais! Ir dabar dar priedo gausite visiškai naujas ir puikias galimybes atveriančias funkcijas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-23 Mažiausia kaina šiais metais! Lietuvių sukurta „NordVPN“ paslauga net su iki 68% nuolaida - dabar gausite dar daugiau funkcijų (Video)  (5)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išskirtinis „NordVPN“ pasiūlymas

„NordVPN“ technologijos.lt portalo skaitytojus informuoja, kad šiuo metu taiko išskirtinį savo paslaugos pasiūlymą.

Kaip tik šiuo metu vyksta „NordVPN“ Juodojo pentadienio išpardavimas, kurio metu taikomi puikūs pasiūlymai:

  • jei pirkėjas įsigys 2 metų abonementą80,73€, kas yra net 63% siekianti nuolaida - ši paslauga mėnesiui kainuos tik 2,99€ per mėnesį + 3 mėnesiai dovanų.
  • jei pirkėjas įsigys 1 metų abonementą už 67,35€, kas yra 45% siekianti nuolaida - ši paslauga mėnesiui kainuos tik 4,49€ per mėnesį + 3 mėnesiai dovanų.

Paprastai ši „NordVPN“ paslauga mėnesiui be jokių akcijų kainuoja 11€, tad dabar, pasinaudojus šia išskirtine akcija, ją galite įsigyti už nerealiai gerą kainą.

Galima rinktis ir iš daugiau planų, su iki 68% nuolaidomis - visus juos rasite paspaudę šią nuorodą.

„NordVPN“ taip pat suteikia naujiems klientams galimybę pasinaudoti 30 dienų pinigų grąžinimo garantija. Tai reiškia, kad jei nuspręsite, kad „NordVPN“ nėra Jums tinkamas VPN paslaugų tiekėjas, galėsite sumokėtus pinigus susigrąžinti. Tad išbandyti tikrai verta.

„Meshnet“ – viena naujausių „NordVPN“ funkcijų

„NordVPN“ tikrai nesustoja ir toliau gerina bei plečia savo produktų pasiūlą.

Šiais metais pristatė ir vartotojai jau spėjo labai teigiamai įvertinti „Threat Protection“, kuri iš esmės yra atnaujinta antivirusinė apsauga.

O naujausias produktas yra „Meshnet“. Trumpai tariant, tai yra funkcija, leidžianti sukurti vietinį virtualų tinklą (LAN) ir kartu žaisti žaidimus, pasiekti namų serverį, dirbti, pasiekti nuotoliniuose įrenginiuose esančius failus ir jais dalintis, ir t.t.

„Meshnet“ yra panašus į VPN, tačiau, užuot prisijungę prie VPN serverio, su „Meshnet“ tiesiogiai prisijungsite prie kitų prietaisų, nesvarbu, kurioje pasaulio vietoje jie yra.

„Meshnet“ veikia su „NordLynx“ – kompanijos pavyzdine technologija, sukurta remiantis „WireGuard“ („WireGuard“ yra registruotasis Jason A. Donenfeld prekės ženklas) ir patobulinta taikant privatumo sprendimus. Šiuo pagrindu užtikrinamas aukščiausios klasės saugumas visiems ryšiams tarp įrenginių per „Meshnet“.

Puikiai „Meshnet“ privalumai pademonstruojami šiame Video:

„NordPass“ – idealus būdas valdyti visus slaptažodžius

Tai yra dar viena puiki „NordVPN“ paslauga. „NordPass“, trumpai tariant, yra slaptažodžių tvarkyklė.

Šiais laikais esame prisiregistravę prie galybės įvairių tinklalapių, paskyrų, el. parduotuvių, programėlių ir t.t. Atsiminti dešimtis ir net šimtus slaptažodžių - praktiškai neįmanoma. Kažkur užsirašyti - nepatogu ir nesaugu. Ir šį klausimą sprendžiame paprasčiausiu būdu - sugalvojame vieną ar kelis paprastus slaptažodžius, kuriuos naudojame visur. Ir tai yra labai blogai! 

Paprastus slaptažodžius vos per kelias sekundes gali pavogti programišiai ir taip iškart turėti prieigą prie visų asmeninių duomenų.

„NordPass“ įrankis leidžia vienoje vietoje turėti visus sudėtingus ir gerai asmenines paskyras apsaugančius slaptažodžius. Vos vienu paspaudimu nukeliausite į reikiamą puslapį/paskyrą, nes viskuo pasirūpina „NordPass“.

Šiuo metu „NordPass“ galite įsigyti su 50% siekiančia specialia nuolaida, visa informacija paspaudus šią nuorodą.

Kas gi tas „NordVPN“?

Vis dar nedaugelis žino, kad pasaulyje masiškai populiarėjantis „NordVPN“ yra lietuvių sukurtas produktas.

Lietuviai „NordVPN“ 14-ai milijonų pasaulio vartotojų teikia virtualaus privataus tinklo (angl. Virtual Private network – VPN) paslaugas. Daugiausiai vartotojų jis turi JAV, Didžiojoje Britanijoje, Australijoje, Kanadoje.

„CNET“, „PCMag“, „Techradar“ pripažino „NordVPN“ vienu patikimiausių VPN tiekėjų pasaulyje. „NordVPN“ netgi pateko į „TIME“ Top 200 geriausių išradimų sąrašą.

Norite apie „NordVPN“ sužinoti daugiau bei pasinaudoti jų išskirtiniu pasiūlymu? Tą galite padaryti paspaudę šią nuorodą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(4)
(4)

Komentarai (5)