[Žinios trumpai] Rusija pradėjo didelį puolimą: Arestovičius skelbia, kad Maskvoje iškelta grandiozinė užduotis - tai mirtini spąstai Ukrainai  ()

Naujas puolimo tikslas akivaizdus: užbaigti karą Kremliui priimtinu formatu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-18 [Žinios trumpai] Rusija pradėjo didelį puolimą: Arestovičius skelbia, kad Maskvoje iškelta grandiozinė užduotis - tai mirtini spąstai Ukrainai  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po Chersono praradimo Rusijos Federacijos okupacinė armija pradėjo puolimą. Priešo suaktyvėjimas buvo pastebėtas Zaporižios kryptimi.

Tai lapkričio 16-osios vakarą „Feigin LIVE“ eteryje paskelbė Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas Oleksejus Arestovičius.

Anot jo, rusai labai aktyviai ėmė spausti Huliajpolės apylinkes. Tai iš dalies daro RF ginkluotųjų pajėgų daliniai, kurie buvo atitraukti iš dešiniojo Chersono srities kranto.

„Zaporižios sritis sujudo. Huliajpolė. Priešas puolė. Detalės kol kas nežinomos, bet sakoma, kad tai gali būti gana nemalonu“, – sakė Arestovičius.

Jis įsitikinęs, kad Rusijos vadovybė vėl grįžo prie jau žlugusios idėjos suspausti Donbasą žnyplėse.

„Gali būti, kad „didmeistris“ bandys bėgti iš Charkivo srities į tą patį Pavlogradą. Bet net jei spaudžia iš apačios, mums tai gana nemalonu", – kalbėjo Arestovičius.

Jis įsitikinęs, kad Rusijos grupei nepavyks išspręsti Maskvoje iškeltos grandiozinės užduoties. Naujas puolimo tikslas akivaizdus: užbaigti karą Kremliui priimtinu formatu.

 

„Logika aiški. Visi kariai perkeliami į „Donecko ir Luhansko sričių išvadavimą“, kad tai būtų galima pateikti kaip karo rezultatą, sakant: „Mes atkovojome L/DLR“, jie yra Rusijos dalis, ne veltui juk kentėjo 8 metus“. Tai yra kažkas, ką galima „paduoti "viduje kaip politinį karo rezultatą. Kodėl 100 000 (karių – red.) žuvo? „Išvadavo brolius Donecke ir Luhanske““, – pareiškė Arestovičius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(61)
(23)
(38)

Komentarai ()

Susijusios žymos: