[Žinios trumpai] Skelbia itin pavojingą momentą Ukrainai: „bus didžiulis naujas puolimas, Rusija smogs galinga banga“ (video)  ()

Buvęs „Azovo“ vadas prognozavo, kuriuo metu rusai gali bandyti pakartotinai pulti Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Maksimas Žorinas spėjo kada tai galėtų įvykti, primindamas, jog šiuo metu iniciatyva frontuose priklauso Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms. M. Žorinas su ukrainiečiais pasidalino informacija apie karinę situaciją, kurią galima rasti vaizdo įraše „YouTube".

Patyręs kariškis sakė: „Kol kas nematėme čia atvykusių nei iš Chersono, nei iš Baltarusijos. Kalbant apie papildymą, didžiausias ir sunkiausias dalykas mums, ukrainiečiams, bus tada, kai RF parengs tą gausybę mobilizuotųjų ir ji juos paruoš, nors atrodo juokingai, o visi mėgsta žiūrėti vaizdo įrašus, kaip rusai guli girti ar pan.  

Bet žmonės vis tiek bus ginkluoti, aprengti, susodinti į mašinas ir atsiųsti čia. Tai didžiulis karių skaičius".

 

Maksimas Žorinas nerimavo kai mobilizuotieji iš Rusijos Federacijos bus išsiųsti kariauti į Ukrainą: „Tai bus gana sunkus momentas. Manau, kad tai įvyks žiemą ir tai bus nauja bandymų atakuoti Ukrainos teritoriją banga".

Paklaustas apie kito masinio Ukrainos apšaudymo priežastis, „Azovo" karys atsakė, kad Rusijos Federacijai į viską reaguoti raketinis teroras yra vienintelis būdas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(1)
(23)

Komentarai ()

Susijusios žymos: