[Žinios trumpai] „Netyčia sužinojome, kad jis jau morge“ – skelbiama, kas nutiko garsiam okupantui, kvietusiam savanorius į Ukrainą  ()

Nuo lapkričio 14 dienos viename Maskvos morgų guli Ukrainoje likviduoto okupanto Deniso lavonas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dar rugsėjį internete pasirodė kadrai, kuriuose okupantas, žinomas slapyvardžiu „Žmogėdra“, ragina savanorius prisijungti prie jo būrio ir kovoti su Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis. Vaizdo įraše jis pabrėžė, kad Donbase viską sprendžia ne artilerija ar aviacija, o pėstininkai.

Lapkričio 24 d., Rusijoje pasirodė informacija, kad „Žmogėdra“ jau seniai nebėra gyvas. Dabar jo lavonas yra morge, bet nėra pinigų jam palaidoti. Kaip paaiškėjo, „Žmogėdros“ kūnas morge guli daugiau nei savaitę, o kada Ukrainos gynėjai jį likvidavo net nėra žinoma. Teigiama, kad „Žmogėdros“ gedi vienas likęs neįgalus tėvas.

Rugsėjo 19 dienos vaizdo klipe „Žmogėdra“ prisipažino, kad iš jo būrio, kurį sudarė 23 žmonės, išgyveno tik jis ir dar 7 žmonės. Kartu jis užsiminė, kad įsibrovėliai traukiasi po Ukrainos ginkluotųjų pajėgų smūgių, nes jiems tiesiog trūksta pėstininkų. „Žmogėdra“ kreipėsi į visus vyrus su prašymu atvykti į Ukrainą ir prisijungti prie jo būrio.

(148)
(2)
(146)

Komentarai ()

Susijusios žymos: