Ždanovas paviešino baisų Putino planą: „į karą mes žvėrišką ordą, kokios pasaulis dar nematė“ (Video)  (6)

Karo ekspertas Olegas Ždanovas papasakojo, kiek žmonių Rusijos Federacijoje planuojama mobilizuoti ir išsiųsti juos kariauti į Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Olegas Ždanovas teigia, kad kalbama apie 2 milijonus žmonių. Duomenis apie mobilizavimo planus Rusijos Federacijoje galima rasti Olego Ždanovo vaizdo įraše „YouTube" kanale.

Tikėtina, jog Rusijos valdžia ketina surengti antrąją mobilizacijos bangą ir pašaukti 1 200 000 rusų. Karo ekspertas išsakė savo nuomonę šiuo klausimu: „Kol kas net nekalbu apie 1 milijoną 200 tūkstančių, nes nemanau, kad Rusijos karinė mašina galėtų tiek mobilizuoti, jei negalėjo surinkti 300 tūkstančių. Skaičius, žinoma, baisus – 1 milijonas 200 tūkst. karių".

 

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rezervo pulkininkas įspėjo ukrainiečius pareiškimu: „Galiu jums pasakyti dar baisesnį dalyką. Kai kurių neoficialių, nepatvirtintų šaltinių teigimu, Kremliuje kalbama apie 2 mln. žmonių sutelkimą, taip pat visuotinę mobilizaciją, karinės padėties Rusijoje įvedimą. Tegul bando. Pažiūrėkime, kaip jiems tai pavyks".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(115)
(4)
(111)

Komentarai (6)