[Žinios trumpai] Rusija pripažino elitinio GRU specnazo sunaikinimą  (1)

Rusijos Federacijos gynybos ministerija pripažino 78 okupantų likvidavimo faktą, o tai reiškia, kad iš valstybės galima gauti piniginę kompensaciją arba automobilį „Lada“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodė kadrai iš Rusijos Federacijos, kur Rusijos Federacijos GRU 24-osios brigados vadovybė surengė minėjimą, Ukrainoje likviduotų okupantų pagerbimui. Jie pripažino, kad žuvo mažiausiai 78 spec. pajėgų kariai, iš jų didžioji dalis - per pavasario mūšius Jampolio regione Donbase.

Apie tai savo „Telegram“ kanale paskelbė Antonas Geraščenka.

Minėjimas vyko spalio 24 d., Rusijos Federacijos specialiųjų pajėgų padalinių dieną.

Geraščenka sakė, kad dabar likviduotų okupantų žmonos, mamos ir draugės turi priežastį švęsti. Rusijos Federacijos gynybos ministerija pripažino 78 okupantų likvidavimo faktą, o tai reiškia, kad iš valstybės galima gauti piniginę kompensaciją arba automobilį „Lada“.

Gegužės 2 dieną Ukrainos žiniasklaidoje pasirodė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo pranešimas, kuriame patvirtintas įsibrovėlių iš 24-osios GRU brigados sunaikinimas Jampolio srityje. Paskelbtoje medžiagoje buvo galima pamatyti ir sunaikintą priešo karinę techniką, ir pačias specialiąsias pajėgas. 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(0)
(78)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: