Rusijos propagandistai dega, kils didžiulis skandalas: „Rusijoje pripažįstama, kad LLR ir DLR - tai Ukraina!“  ()

Internete tęsiasi skandalas, susijęs su Rusijos verslų atsisakymu pripažinti „L/DLR“ Rusijos dalimi.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-30 Rusijos propagandistai dega, kils didžiulis skandalas: „Rusijoje pripažįstama, kad LLR ir DLR - tai Ukraina!“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Socialiniuose tinkluose toliau diskutuojama apie skandalą, susijusį su stambių Rusijos įmonių atsisakymu pripažinti okupuotų Donecko ir Luhansko sričių aneksiją.

47 metų Vadimas iš Donecko pasakojo, kad dar 2014 metais nusipirko mobiliojo ryšio operatoriaus MTS kortelę, bet rusiškas mobilusis ryšys okupuotame Donbase nepasirodė. Nepasirodė ir po Putino pompastiškai paskelbtos aneksijos. Vyras kreipėsi į MTS, bet jam buvo pranešta, kad Donbaso „liaudies respublikos“ yra Ukrainos teritorija ir valstybės institucijos informacijos apie „žengimą“ į šias rinkas MTS neperdavė.

Komentuodamas skandalą, žinomas Ukrainos žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazanskis savo „Telegram“ kanale rašo, kad net Rusijos verslas nepripažįsta V. Putino imperinių fantazijų. Be to, tokia stambaus verslo pozicija jau sukėlė skandalą tarp Kremliui tarnaujančių Rusijos propagandistų.

 

„Būdinga, kad net Rusijos verslas viską supranta ir deda ant slogių imperinių Putino fantazijų. Rusijos operatorius MTS nepripažįsta Donbaso aneksijos ir „L/DLR“ vadina Ukrainos teritorija. Propagandistams dega užpakaliai. Bet iš tikrųjų čia viskas logiška. Psichiškai sveiki, pragmatiškai mąstantys žmonės puikiai žino, kad 70 metų seneliui nedaug liko, o vogtas prekes anksčiau ar vėliau teks ne tik grąžinti, bet ir sumokėti kompensaciją“, – rašo Kazanskis.

(31)
(0)
(31)

Komentarai ()

Susijusios žymos: