Strelkovas-Girkinas grįžo! Paskelbta nuotrauka sukėlė audringas diskusijas, kur iš tikrųjų yra teroristas (Foto)  ()

Gali būti, kad teroristas Igoris Girkinas yra ne tik Ukrainoje, bet ir Svatovo srityje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodė pirmoji kovotojo nuotrauka nuo spalio 14 d., kai jis savo puslapyje socialiniame tinkle paskelbė esantis „aktyviojoje Rusijos Federacijos armijoje“.

Lapkričio 30 d., daugelis socialinių tinklų išplatino nuotrauką, kurioje matomas Igoris Girkinas mediniame bunkeryje su Novorosijos vėliava, praneša Antonas Geraščenka savo puslapyje „Telegram“ kanale.

Pats kovotojas nuotraukos dar nekomentavo, o žurnalistai pradėjo kalbėti apie tai, kur tiksliai buvo padaryta nuotrauka. Vieni įsitikinę, kad jis yra kažkur Rusijos Federacijos teritorijoje, kiti tvirtina, kad Svatovo srityje, Ukrainoje.

 

Paskutinį kartą Girkinas socialiniame tinkle buvo aktyvus spalio 14 d. Geraščenka įsitikinęs, kad nuotrauka daryta Svatovo apylinkėse. Gali būti, kad jis slėptuvėje slepiasi nuo HIMARS MLRS, o galbūt net nuo savo kolegų ar vietinių gyventojų, žinančių, kad už jo galvą pažadėtas 150 tūkstančių dolerių atlygis.

 

Ukrainos žurnalistas Jurijus Butusovas tiksliai nepasakė, kur yra Girkinas, bet taip pat užsiminė, kad jis yra Donbase. Šis regionas tapo savotiška tarptautinio nusikaltėlio tremties vieta. Būtent jį ir kitus tris kovotojus Hagos teismas neseniai pripažino kaltais dėl 298 keleivių nužudymo numušus MH-17 lėktuvą „Boeing“.

Be to, Girkino nuotrauka bunkeryje jau tapo naujų memų kūrimo priežastimi (titulinė nuotrauka).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(2)
(35)

Komentarai ()

Susijusios žymos: