To dar nebuvo: okupanto motina nori paduoti Rusiją į teismą, skelbia specialią žinutę Putinui (Video)  ()

Moteris piktinasi ne tik diktatoriaus veiksmais, bet ir Krašto apsaugos ministerija bei „kišeninių motinų“ žodžiais.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-12-05 To dar nebuvo: okupanto motina nori paduoti Rusiją į teismą, skelbia specialią žinutę Putinui (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į nelaisvę patekusio rusų okupanto motina Irina Čistiakova vėl kreipėsi į Kremliaus diktatorių Putiną, nes sūnus nebuvo grąžintas iš nelaisvės.

Belaisvio motina teigė, kad Kremlius privalo grąžinti jos sūnų, jei jis tikrai gyvas.

Okupanto motina nori paduoti Rusiją į teismą

Moteris teigia, kad ji turi visą aplanką laiškų ir dokumentų, patvirtinančių, kad jos sūnus prievarta buvo išvežtas į karą prieš Ukrainą.

Moteris pasiūlė V. Putinui sukurti uždarą gynybos ministerijos ir okupantų motinų bendravimo kanalą ir pažymėjo, kad atsiųstų albumus su pranešimais apie dingusių vaikų paieškas. Visų pirma, moteris jau yra sukūrusi 3 tokius albumus, iš kurių 2 išsiuntė į Donbasą ir Rostovo sritį, kad surastų sūnų, kuris, kaip paaiškėjo, gali būti nelaisvėje.

Okupanto motina sakė, kad padėkos ukrainiečiams už išgelbėtą sūnaus gyvybę ir maldauja Ukrainos mainų. Tačiau, anot jos, Rusija turi veikti. Ji kaltina Rusiją pažeidus jos ir sūnaus teises, todėl Irina Čistiakova ketina pateikti ieškinį Rusijai, ypač Gynybos ministerijai.

Paskutinis teismas Putino neaplenks

Rusė prisiminė Bibliją, juk sakoma, kad Putinas yra tikintis. Todėl moteris priminė įsakymą „Nežudyk“, kurį Rusija dabar pažeidžia. Okupanto motina kreipėsi į Putiną ir ragino netikėti patriarchu Kirilu, kuris patikino, kad likus kelioms minutėms iki mirties jis galės atgailauti ir Dievas atleis jam viską, ką jis padarė.

 

Ji įsitikinusi, kad Paskutinis teismas neaplenks nieko, taip pat ir diktatoriaus Putino.

Okupanto motinos kreipimasis į Putiną:

 

Tai nėra pirmasis Irinos Čistiakovos kreipimasis. Pirmą kartą ji kreipėsi į diktatorių Putiną po jo susitikimo su „kariškių motinomis“. Tada rusės sūnus buvo laikomas dingusiu, ji ragino jį grąžinti, jei jis dar gyvas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(56)
(4)
(52)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()