Skelbiamas „galimybių langas“ Ukrainai: „Turite progą, kurios jokiais būdais negalite praleisti“ (video)  ()

Izraelio kariuomenės karininkas išsakė savo nuomonę apie Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms atsivėrusias galimybes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Izraelio armijos atsargos karininkas, karo istorikas Grigorijus Tamaras paaiškino, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos turi imtis veiksmų dabar, tarp dviejų mobilizacijos bangų Rusijos Federacijoje.

Grigorijaus Tamaro interviu „24 kanalui" galima pažiūrėti „YouTube".  

Patyręs kariškis pirmiausia gyrė slaptumo lygį, susijusį su Ukrainos karių perdislokavimu iš Chersono. Tada G. Tamaras priminė Rusijos armijos, kuri savo pagrindines pajėgas permetė į Bachmutą, veiksmų nuspėjamumą, bet tai nelabai padėjo.

IDF atsargos kapitonas pasakė: „Dabar jūs esate tokiame laikotarpyje, kai vėl turite galimybių langą, kurio negalite praleisti".

Grigorijus Tamaras paaiškino, ką turėjo omenyje: „Apie ką aš kalbu? Rusijoje, kaip žinia, praėjo pirmoji mobilizacijos banga, bus jų daugiau. Bus nauja šaukimo banga. Dabar jie išsiuntė savo mobilizuotuosius (tuos, kurie nebuvo iš karto mesti į mūšį, ir tuos, kurie nebuvo sutraiškyti ukrainiečių kariuomenės) į mokymo stovyklas.

 

Dalis šių žmonių yra Baltarusijos teritorijoje. Šie žmonės bus mesti į frontą mėnesio, dviejų ar trijų laikotarpyje. Turite suvokti pranašumą, kurį iki šios akimirkos turite. Esu tikras, kad jūsų vyriausiasis vadas tai žino geriau nei aš".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(123)
(2)
(121)

Komentarai ()