Ždanovas apie keistą tylą: gali būti slaptas susitarimas tarp Ukrainos ir Baltarusijos (Video)  ()

„Tai gali reikšti, kad gali būti pasiektas kažkoks susitarimas.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas Olego Ždanovo sekėjų jo tiesiai šviesiai paklausė: kodėl Ukrainos ginkluotosios pajėgos nebombarduoja raketų paleidimo aikštelių Baltarusijos Respublikos teritorijoje. Karo ekspertas pateikė netikėtos informacijos apie galimas sprogimų Baltarusijoje nebuvimo priežastis.

Karo eksperto nuomonę, kodėl iki šiol Baltarusijoje nenukentėjo nė vienas karinis objektas, galima rasti vaizdo įraše „YouTube“.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rezervo pulkininkas prisiminė, kad šių metų vasarą buvo aktyviai kalbama, kad Ukraina gali nutraukti diplomatinius santykius su Baltarusijos Respublika, o šiomis aplinkybėmis netikėtai iš šios valstybės teritorijos baigėsi raketų paleidimas. O juk prieš prieš Ukraina dažnai buvo bombarduojama iš Baltarusijos.

Taigi, puolimo iš Baltarusijos grėsmė išlieka, bet Rusijos raketos iš ten į taikius mūsų šalies miestus kol kas nepaleidžiamos, Olegas Ždanovas kalbėjo taip: „Tai gali reikšti, kad gali būti pasiektas kažkoks susitarimas. Ta prasme, kad Lukašenka nebesuteikia savo teritorijos smūgiams į Ukrainos teritoriją, o mes nenutraukiame diplomatinių santykių su Baltarusija. Ir nesmogiame atgal į Baltarusijos teritoriją“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(90)
(2)
(88)

Komentarai ()

Susijusios žymos: