[Žinios trumpai] „Putinas nepuola į paniką, jis įsiutęs“ – Gozmanas skelbia, kas vyksta su Rusijos diktatoriumi  ()

Pasak Leonido Gozmano, Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas įsiuto dėl nesėkmingos jo karinės avantiūros Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius dabar toks uždaras, kad apie jo gyventojų nuotaikas galima spręsti tik pagal išorinius požymius. O viskas rodo didžiulį pirmųjų režimo asmenų susierzinimą.

Tokią nuomonę interviu kanalui „Galime paaiškinti" metu išsakė žinomas Rusijos opozicijos veikėjas, politinis emigrantas Leonidas Gozmanas.

„Man atrodo, kad jų slegianti emocija yra ne panika, o įniršis, susierzinimas, nes jiems niekas neišeina. Dabar jie nekenčia viso pasaulio. Ypač Vladimiro Vladimirovičiaus. Darau išvadą iš to, kad jis staiga prisipažino apšaudęs Ukrainos energetikos sistemą, kaip paauglys kieme, sakydamas: „Jie pirmieji pradėjo"... Jis taip pat pasakė, kad „speciali operacija" truks ilgai, tai yra pamažu prisipažįsta pralaimėjęs. Tiksliau, tai ne pralaimėjimas, bet viskas vyksta ne taip, kaip norėtųsi", - sakė L. Gozmanas.

Iškalbingas signalas, jo žodžiais, yra gynybinių linijų tiesimas Rusijos teritorijose, besiribojančiose su Ukraina. Akivaizdu, kad Maskvoje jie labai rimtai baiminasi Ukrainos ginkluotųjų pajėgų invazijos į Rusiją po Krymo ir Donbaso deokupacijos.

 

L. Gozmanas įsitikinęs, jog taip neatsitiks. Jo nuomone, Ukrainai Rusijos teritorijų visai nereikia, ji nori tik susigrąžinti savąsias.

„Rusijos valdžia yra labai susierzinusi. Na, žinoma, egzistuoja baimės ir panikos elementas. Tai matyti iš to, kad ji pradėjo kalbėti apie Hagą. Anksčiau jie tik juokėsi iš Hagos, o dabar nebejuokauja", – kalbėjo opozicionierius.

Vakarai jau pasiuntė V. Putino aplinkai ženklą, kad jie yra pasirengę atleisti viską mainais už „teisingą dalyką".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(4)
(55)

Komentarai ()