[Žinios trumpai] „Iš 100 metrų kiaurai“. Paaiškėjo netikėta priežastis, kodė rusų kariai atsisako neperšaunamų liemenių  ()

Ukrainos žvalgyba perėmė atvirą Rusijos okupanto pasakojimą apie situaciją fronte.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiasis žvalgybos direktoratas paskelbė rusų okupanto ir bendražygio pokalbio įrašą. Jis pasakojo apie tikrąją situaciją fronte. Įrašas buvo paskelbtas oficialiame žvalgybos „Telegram“ kanale.

Karys skundėsi dėl prasto Rusijos kariuomenės aprūpinimo. Jis sakė, kad rusiškos neperšaunamos liemenės neapsaugo nuo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų apšaudymo ir prašė savo draugo padėti aprūpinti juos termovizoriais.

„Čia, velnias, šarvai nereikalingi. Nes jie nenaudingi! Tiesiog nenaudingi! Neperšaunamas liemenes kulkosvaidžiai ima kaip nieką! (...) BR-4, 5 ... iš 100 metrų. Pas juos šarvamušiai šoviniai... O dar termovizoriai“, – sakė Rusijos karys.

Jis pripažino, kad atostogų atveju į frontą negrįš, nes ten buvo „sunku“. „Niekas neturi noro grįžti. Visi ieškos, ką skauda, ​​kad negrįžtų. Net neslėpsiu, kad mane, tikriausiai, įskaitant ... Jau buvom tokiose vietose, bet patikėkite manimi... Kas buvo Čečėnijoje, šaukė: „Aš nežinau, kaip iš čia ištrūkti. Nes čia p$*da!“  Paprastai tiesiog sunku. Mes čia esame Dievo pamiršti“, – skundėsi okupantas.

 

Jis labai piktai kalbėjo ir apie maskviečius, kurie, jo žodžiais, nesiunčiami į frontą.

(56)
(1)
(55)

Komentarai ()

Susijusios žymos: