[Žinios trumpai] „Viskas ištaškyta į gabalus, aplink rusų kūnai“ Vokiečių analitikas skelbia apie puolimą prie Vladimirivkos ir tikrą „pragarą žemėje“  ()

Ukrainos kariai pastebėjo į vakarinį Vladimirivkos kaimo pakraštį besiveržiančius rusus ir juos sunaikino.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų judėjimą Vuhledaro apylinkėse Donecko srityje pastebėjo Ukrainos bepilotis orlaivis. Netrukus rusus apėmė didžiulė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artilerijos ugnis. Tai, kas įvyko vėliau, Rusijos kariuomenei tapo tikru „pragaru žemėje“, pažymi vokiečių analitikas, internete rašantis Tendaro slapyvardžiu.

Savo puslapyje socialiniame tinkle „Twitter“ jis pažymėjo, kad rusai buvo priversti aplenkti Pavlivkos-Vuhledaro liniją iš rytų, nes anksčiau jiems nepavyko tiesiogiai prasiveržti pro Ukrainos karių pozicijas. Tačiau jų veržimąsi į vakarinį Vladimirivkos kaimo pakraštį pastebėjo Ukrainos kariškiai, o po to Ukrainos ginkluotosios pajėgos likvidavo priešą.

 

„Negalėdamos prasibrauti pro Ukrainos pozicijas Pavlivkos-Vuhledaro sektoriuje Rusijos pajėgos bandė apeiti šias pozicijas smūgiu į rytus. Tačiau juoss pastebėjo bepilotis orlaivis. Po to sekė pragaras žemėje. Tiesą sakant, visas dalinys buvo likviduotas“, – pažymėjo jis.

(115)
(0)
(115)

Komentarai ()

Susijusios žymos: