Per viešbučio langą iškrito turtingiausias Rusijos valstybės tarnautojas ir „Vieningosios Rusijos“ deputatas  ()

2018-aisiais žurnalas „Forbes“ Pavelą Antovą paskelbė turtingiausiu Rusijos valstybės tarnauju.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gruodžio 25 d. Indijos Odišos valstijos Rajagados rajone mirė 65 metų Rusijos Federacijos Vladimiro srities įstatymų leidžiamosios asamblėjos deputatas Pavelas Antovas. Apie tai praneša NDTV.

Yra žinoma, kad Rusijos deputatas į Indiją atostogauti atvyko su keturių turistų grupe. Regiono valdžios atstovai patvirtino kolegos mirtį.

Prieš tris dienas Vladimiras Bydanovas, atvykęs drauge su Antovu, buvo rastas negyvas viešbučio kambaryje. Kūnas gulėjo pirmame aukšte esančiame kambaryje, šalia buvo keli tušti vyno buteliai. Vos po kelių dienų Pavelas Antovas iškrito per viešbučio langą ir neišgyveno.

Indijos policijos atstovai svarsto savižudybės ir nelaimingo atsitikimo versiją.

„Pavelas buvo prislėgtas dėl savo draugo mirties“, – pranešė policija.

Pranešama, kad Antovą lydėjęs asmuo buvo 61 metų verslininkas iš Joškar-Olos.

Pasak Rusijos Federacijos generalinio konsulo Kalkutoje Aleksejaus Idamkino, vietos policija ir generalinis konsulato personalas dviejų rusų žūtyje nemato nieko įtartino. Dėl pirmojo velionio jau atliktas tyrimas, jo kūnas kremuotas.

 

Pavelas Antovas, stambios dešrų gamintojo „Vladimiro standartas“ savininkas, 2018 metais tapo partijos „Vieningoji Rusija“ deputatu ir vadovavo Žemės ūkio politikos, aplinkosaugos vadybos ir ekologijos komitetui.

2018-aisiais žurnalas „Forbes“ Pavelą Antovą paskelbė turtingiausiu Rusijos valstybės tarnauju. Po metų Antovas šiame reitinge nukrito į 26 vietą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(2)
(55)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()