Ukrainos dronas smogė raketomis: „Engelse nukentėjo ne tik lėktuvai, bet ir ypatingos svarbos objektas“  ()

Savo profesinių atostogų metu Rusijos oro gynybos darbuotojai įrodė, kad nesugeba apsaugoti karinių įrenginių nuo atakų iš dangaus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gruodžio 26 d. naktį Engelso oro bazėje nežinomas objektas nusileido karinio objekto teritorijoje. Gali būti, kad smūgis buvo smogtas į strateginius bombonešius, kurie aktyviai dalyvauja apšaudant Ukrainą.

Tuo pačiu Rusijos pusė tikina, kad lėktuvai nenukentėjo, o UAV numušė oro gynybos pajėgos. Kritusios drono nuolaužos žuvo trys žmonės. Vietos gyventojai tuo pat metu viešai rašo, kad buvo sunaikinti mažiausiai  5 bombonešiai.

Vėliau pasirodė informacija, kad Engelse galėjo būti apgadinti ne tik orlaiviai, bet ir kitas objektas, nuo kurio iš esmės priklauso skrydžių vykdymas. DW teigimu, nukentėjo Rusijos karinės oro bazės vadavietė.

 

Nežinomas UAV paleido 2 raketas, iš kurių vieną numušė oro gynybos sistema, o antroji pataikė į taikinį, tvirtina žurnalistas Romanas Bochkala.

Saratovo sritis yra daugiau nei 600 kilometrų atstumu nuo sienos su Ukraina, o Rusijos oro gynybos pajėgos gruodžio 26 dieną šventė savo profesinę šventę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(96)
(1)
(95)

Komentarai ()