Rusijoje pensininkė po žodžių apie Ukrainą buvo išmesta iš autobuso: neeilinis skandalas užfiksuotas vaizdo įraše (Video)  ()

Po žodžių apie Ukrainą vienas iš keleivių pensininkę grubiai išvertė iš kėdės ir išmetė iš autobuso.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje kilo skandalas po to, kai pasirodė vaizdo įrašas, kuriame pensininkė autobuse pasisakė prieš karą Ukrainoje, po kurio ji buvo išmesta iš autobuso tiesiai autobusų stotelėje. Vaizdo įrašą vienas iš liudininkų nufilmavo mobiliojo telefono kamera, o po to buvo aktyviai platinamas socialiniuose tinkluose.

Paskelbtoje medžiagoje moteris ginčijasi su kita  keleive, sėdėjusia gretimoje sėdynėje, pasisakydama prieš karą Ukrainoje. Atsakydama į pretenzijas ji pareiškia, kad ji nėra ukrainietė ir neturi nieko bendra su Ukraina. Negana to, anot jos, Rusijos valdžia apiplėšė kariuomenę, palikusi karius su kaliošais ir guminiais batais.

„Su kaliošais ir guminiais batais jie ėjo kautis. Visa kita buvo pavogta. Čia tokia imperija!“, - pasakė moteris.

 

Po to vienas iš keleivių pašoko iš savo vietos, pensininkę išvertė iš kėdės ir tiesiog stotelėje išmetė iš autobuso, tempdamas per grindis.

Pastebėtina, kad moters neužstojo nė vienas iš keleivių. Vaizdo įrašas sukėlė skandalą socialiniuose tinkluose. Pasak vartotojų, rusai praranda savo žmogiškumo likučius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(9)
(48)

Komentarai ()