[Žinios trumpai] Zelenskis skelbia, kad prasidėjo galingas visos Ukrainos puolimas: žada eiti iki galo (video)  ()

Prezidento Volodymyro Zelenskio kreipimasis į Ukrainos piliečius 313-osios karo su Rusijos Federacija dienos pabaigoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kreipimosi vaizdo įrašą paskelbė prezidento spaudos tarnyba.

„Nuo metų pradžios praėjus vos dviem dienoms virš Ukrainos numuštų Irano bepiločių orlaivių skaičius jau viršijo aštuoniasdešimt. Artimiausiu metu šis skaičius gali dar padidėti.

Turime informacijos, kad Rusija planuoja ilgalaikį puolimą naudodama UAV. Ji siekia mus išsekinti. Kol išseks mūsų žmonės, oro gynybos, energijos sistemos. Tačiau turime padaryti – ir darysime viską – kad šis teroristų tikslas žlugtų, kaip ir visi kiti.

Šiandien norėčiau pagirti Centro, Pietų ir Rytų oro vadus už sėkmingą mūsų dangaus gynybą šiomis dienomis. Ir ypač - 96-ojo Kyjivo, 208-osios Chersono ir 138-osios Dniepro priešlėktuvinių raketų brigadas, 301-ojo Nikopolio oro pajėgų priešlėktuvinių raketų pulko karius, taip pat Sausumos pajėgų 39-ojo priešlėktuvinių raketų pulko karius. Žinoma, ačiū mūsų naikintuvų pilotams ir mobiliųjų ugniagesių grupių darbuotojams.

 

Ačiū visiems, kurie šią naktį budės kovos postuose! Ačiū visiems, kurie kovoja už Ukrainą!" - sakė V. Zelenskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(149)
(3)
(146)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: