„Ateina gandai iš įvairių šaltinių“: žvalgyba perėmė beprotiškus Rusijos generolų planus  ()

Rusų okupantai įtemptai diskutuoja apie galimą naują mobilizacijos bangą Rusijos Federacijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiasis žvalgybos direktoratas paskelbė perimto okupanto ir jo bendražygio telefoninio pokalbio įrašą. Jie aptarinėjo galimą naują mobilizacijos bangą ir prastus vadovybės įsakymus.

„Sklinda gandai iš įvairių šaltinių, kad bus visuotinė mobilizacija. Tai tokia nesąmonė. Arba prieš Naujuosius metus, arba po. Mes ten pulsime, kažkas tokio... Laukiame puolimo. Laukiame agresijos iš ten ir mes patys pulsime“, – sakė okupantas.

Jis taip pat kalbėjo apie netvarką jo padalinyje. Jo teigimu, vadovybė neturi informacijos apie situaciją fronto linijoje ir duoda savižudybei artimus įsakymus.

„Mūsų kuopoje pasiruošę 30 žmonių. Likę, trumpai sakant, kenčia, vietiniai juos apnuodijo. Mums irgi reikia susigrupuoti, kaip pradžioje. Kur mes esame, turėtų būti specialiosios pajėgos. Turėtų būti kameros, oro gynyba... Neskaitant kastuvų mes nieko neturim. Mes patys pirmieji stovime“, – skundėsi Rusijos karys.

 

Anot jo, Rusijos generolas ketina netrukus juos išsiųsti į puolimą, nepaisant to, kad batalione yra tik 50 kovai pasiruošusių žmonių. Pagal vadovybės idėją, Ukrainos ginkluotosios pajėgos turėtų išsigąsti ir bėgti vos pamačiusios Rusijos puolimą. Okupantas patikino, kad jis nesiims puolimo.

(105)
(3)
(102)

Komentarai ()

Susijusios žymos: