„Man nusispjaut, net nus***kt , kas bus su Rusija!“ Garsaus rusų aktoriaus pareiškimas tiesiog susprogdino Rusiją  ()

Į Latviją persikėlęs aktorius Artūras Smolianinovas prisipažino nepalaikantis Kremliaus agresijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į Latviją persikėlęs aktorius Artūras Smolianinovas prisipažino nepalaikantis Kremliaus agresijos. Anot jo, Ukrainoje jis turi daug draugų, kurie jam sako tiesą apie karą. Tai, ką išgirdo, sukrėtė Smolianinovą – jis jaučia neapykantą svetimą valstybę užpuolusiems rusų kariams.

Aktorius taip pat pridūrė, kad jeigu jam reikėtų rinktis, kurioje pusėje kariauti, jis, be jokios abejonės, eitų į Ukrainos ginkluotąsias pajėgas: „Jei aš eičiau į šį karą, tai, žinoma, aš būčiau Ukrainos pusėje“.

Kalbėdamas apie Rusijos Federacijos ateitį, aktorius prisipažino, kad dabar šis klausimas jam mažai rūpi: „Sakyčiau, kad man nusispjaut, net nus***kt , kas bus su Rusija ( po karo – red.): subyrės, nesubyrės, pavirs Uralo respublika, Permės ar Chakasijos respublika, liks tik viena žydų autonomine apygarda, o visa kita pavirs radioaktyviais pelenais ... man nusispjaut“.

Jis taip pat pakomentavo gandus apie aktorių kolegą, kuris žudo ukrainiečius. Kalbama apie Soslaną Fidarovą, su kuriuo Smolianinovas vaidino tame pačiame filme.

„Ar aš į jį galėčiau šauti? Be jokios abejonės“, – sakė Smolianinovas ir prisipažino, kad kare kitos bendravimo kalbos nėra.

Rusai, kaip ir tikėtasi, audringai sureagavo į aktoriaus žodžius.

„Dialog.UA“ surinko pačius korektiškiausius komentarus:

 

„O kiek niekšų parodė savo tikrą veidą. Jis atskleidė savo požiūrį į visą Rusijos žmones. Tai ką mes tau blogo asmeniškai padarėme?“;

„Siaubinga, be žodžių. Ir taip kalba rusas“;

„Išmesti iš Rusijos be teisės sugrįžti“;

„Pašalinti visus filmus kur jis vaidino, kad negautų dividendų“;

„Tikiuosi, kad jam uždraus čia sugrįžti visam gyvenimui, karas ne amžinas, kažkada baigsis, tada atsigrūs atgal. Tikiuosi, kad jis gaus gigantišką spyrį“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(180)
(3)
(177)

Komentarai ()

Susijusios žymos: