[Žinios trumpai] Neatlaikė: skelbiama, kas nutiko su „Tesla Semi“ vos po 1 mėn. naudojimo  (1)

„Tesla Semi" elektromobiliai „PepsiCo" kompanijai buvo perduoti gruodžio pradžioje. Šiuo metu sunkvežimiai eksploatuojami tik Kalifornijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV sugedo vienas pirmųjų gamybos „Tesla Semi" sunkvežimių. Elektromobilį teko tempti remontuoti. Įvykio nuotraukos buvo paskelbtos „Reddit" puslapyje.

Elektrinis vilkikas „Tesla Semi" buvo pastebėtas Sakramente, Kalifornijoje. Sprendžiant iš „Pepsi" spalvų, šis sunkvežimis yra iš pirmosios gamybos partijos – visos jos buvo perduotos gėrimų gamintojui.

 

Šiuo metu elektromobilio gedimo priežastis neatskleidžiama. „Tesla" ir „PepsiCo" situacijos nekomentavo.

Primename, kad pirmieji „Tesla Semi" elektriniai sunkvežimiai kompanijos atstovams buvo iškilmingai perduoti gruodžio pradžioje. Tai yra, automobilis buvo eksploatuojamas mėnesį. Pirmajame naudojimo etape įmonės produkciją jie gabena tik Kalifornijoje.

 

Iš viso „PepsiCo" įsigijo 100 „Tesla Semi" aukščiausios versijos vilkikų. Elektrinės transporto priemonės turi tris variklius ir gali įsibėgėti iki 100 km/h per 20 sekundžių, važiuojant su 37 tonas sveriančiu kroviniu, o be puspriekabės – vos per 5 sekundes. Galios rezervo vienu įkrovimu užtenka nuvažiuoti 800 km.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(12)
(-2)

Komentarai (1)