Ant perversmo slenksčio: chaosas Kremliuje, Putinas „bijo išlįsti iš bunkerio“  ()

Televizijos laidų vedėjo Saviko Šusterio teigimu, Kremliaus viršūnėse artėja rimti pokyčiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Netolimoje ateityje Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas gali prarasti valdžią. Ukrainos žurnalistas ir televizijos laidų vedėjas Savikas Šusteris apie tai kalbėjo naujame interviu.

„Tai gali nutikti greitai“, – sakė jis, remdamasis buvusio sovietų žvalgybos pareigūno ir V. Putino bendramokslio KGB institute, dabar gyvenančio JAV, Jurijaus Šveco analize. Atkreipiamas dėmesys į didėjančią Rusijos Federacijos prezidento izoliaciją ir asmenybių, disponuojančių privačiomis armijomis, aktyvumą. Daugiausia kalbame apie Jevgenijų Prigožiną ir Ramzaną Kadyrovą.

„Kremlyje jau yra absoliutus chaosas. Putinas vėl užsidarė bunkeryje“, Šusteris cituoja Šveco nuomonę. Putino spaudos sekretorius Peskovas sakė, kad Rusijos prezidentas tiesiog vengia ligų, todėl laikosi vienatvės.

Tuo pačiu metu privačios karinės įmonės „Wagner“ savininkas, kuris bet kokiomis priemonėmis bando laimėti lyderystę aukščiausiuose kariniuose sluoksniuose, labai aktyviai viešinasi. „Prigožinas ir toliau chuliganauja ir daro nusikaltimus. Jis elgiasi nebaudžiamai, tarsi galėtų daryti bet ką“, - sakė televizijos laidų vedėjas.

 

Nuo jo neatsitraukia ir pagrindinis „tiktokeris“ Ramzanas Kadyrovas. „Nepavadinčiau to karu ar rūmų perversmu, bet Kremliaus viršūnėje artėja rimti pokyčiai“, – apibendrino Šusteris.

(63)
(3)
(61)

Komentarai ()

Susijusios žymos: