„Jau 2 dienas Rusija eina iš proto“: Vakarai pataikė į dešimtuką - tai labai jautri tema Maskvai  ()

Maskvai labai nepatinka naujausi Vakarų žingsniai remiant Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokietijos užsienio reikalų ministrės Annalena Baerbock vizitas Charkive sukėlė naują pasipiktinimo bangą Kremliaus propagandoje. Režimo atstovus ypač sujaudino jos pažadai dėl naujų ginklų tiekimo. Į tai dėmesį „Telegram“ kanale atkreipė Aukščiausiosios Rados deputatas Oleksijus Gončarenka.

„Rusiją vėl apima isterija... Kasdien verkšlena... Jau antrą dieną rašistai draskosi dėl vakarietiškų ginklų tiekimo, bando tyčiotis ir juokauti, nuvertinti pagalbą ir grasinti branduoliniais smūgiais“ – rašė liaudies deputatas.

Jis patikslino, kad aštri Kremliaus propagandos reakcija yra lakmuso popierėlis: parodo, koks skaudus šis klausimas Maskvai. Gončarenką pralinksmino Maskvos pasakojimai apie stebuklingą ginklą, kurį Rusija sukurs pergalei. Korumpuotam Putino režimui, sunaikinusiam savo šalies pramonę ir ekonomiką, tai yra neįmanoma užduotis.

Jis atkreipė dėmesį į tai, kad Saugumo Tarybos sekretoriaus Nikolajaus Patruševo šeima užsiima raketų gamyba Rusijos Federacijoje, bet Rusijai labai trūksta raketų.

 

„Jis yra artimas Putino draugas... Ir dar labai labai turtingas žmogus su labai labai turtingais giminaičiais... Propagandistai gali šaukti kiek nori, girtas Medvedevas gali grasinti kiek nori, bet Vakarai yra rimti, ką įrodo Baerbock vizitas ir pareiškimai apie mums reikalingų ginklų tiekimo didinimą. Matyt, rašistai dar iki galo nesuprato, kad yra pribaigti“, – pareiškė Gončarenka.

(355)
(4)
(351)

Komentarai ()

Susijusios žymos: