[Žinios trumpai] Ekspertas skelbia sensacingą žinią: „su Patruševo pagalba Kremliuje ką tik įvyko tylus politinis perversmas - greitai pasimatys rezultatai“ (Video)  (1)

„Mes ilgai laukėme, kol Maskvoje įvyks perversmas. Ir štai. Jis įvyko.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Michailas Šeitelmanas išsakė savo požiūrį, kodėl karo su Ukraina įkarštyje Rusijos Federacijoje pasikeitė karinė vadovybė. Jis mano, kad Rusijoje yra įtakingų žmonių, kuriems nepatinka, kad V. Putino „virėjas“ vadovavo „specialiajai operacijai“ Ukrainoje, todėl jie nusprendė pakeisti situaciją, Surovikiną pakeisdami Gerasimovu.

Michailo Šeitelmano nuomonę apie tai, kodėl Rusijos Federacijoje įvyko personalo pakeitimai, galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Politikos strategas išvardijo tuos, kurie galėjo daryti įtaką Putinui, kad pašalintų Surovikiną iš pareigų: „Atrodo, kad Prigožinas kažkur prisižaidė, nuėjo per toli ir kažkaip mums nepažįstami žmonės (Šoigu, Gerasimovas ir, greičiausiai, Patruševas, nes tik jis galėtų išspręsti tokį klausimą) pasakė: „Broli, Vova, Volodia, tu užsižaidei su savo virėju. Taip negerai. Pas mus čia valstybė, o ne smėlio dėžė, valstybėje turi būti tvarka (yra ministras, generalinio štabo viršininkas ir yra kariuomenė), o ne virėjas, kuris vadovauja kariuomenei““.

 

Šeitelmanas paaiškino, kodėl pastarojo meto įvykiai Kremliuje gali būti laikomi politiniu perversmu: „Jie sugebėjo tai kažkaip perteikti Putinui ir jam paaiškinti. Mes ilgai laukėme, kol Maskvoje įvyks perversmas. Ir štai. Jis įvyko. Putinas norėjo matyti virėją kariuomenės vadu, bet likę „vaikinai“ susirinko ir pasakė: „Vova, tu neteisus“. Štai tokie pasikeitimai, tokia revoliucija įvyko Rusijos vadovybėje“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(143)
(31)
(112)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: