Tokio Ferrari dar nematėte! Labai retas ir nestandartinis 1970 metų visureigis „Ranger“ – bet yra vienas kabliukas (Foto, Video)  ()

Iš viso buvo pagaminta 600 visureigių „Ferrari Veicoli Speciali“, o iki šių dienų išliko tik 50 automobilių. Automobilis yra apie 3 metrų ilgio ir sveria 530 kg.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paryžiuje „RM Sotheby's“ aukcione parduodamas retas 1970 m. „Ferves Ranger“ visureigis. Už unikalų automobilį planuojama gauti nuo 40 000 iki 60 000 eurų. Apie tai pranešama oficialioje aukciono namų svetainėje.

„Ferves“ buvo Italijos automobilių gamintojas nuo 1965 iki 1970 m. Pavadinimas „Ferves“ reiškia „Ferrari Veicoli Speciali“ (Ferrari specialūs automobiliai). Tai yra, parduodamas visureigis „Ferrari“, nors yra niuansas – jis neturi nieko bendra su garsiuoju italų prekės ženklu. Faktas yra tas, kad įmonę įkūrė verslininkas Carlo Ferrari, Enzo Ferrari bendrapavardis.

Miniatiūrinis keturvietis „Ferves Ranger“ yra tik 3 m ilgio ir sveria 530 kg. Jis turi mažus ratus, be šoninių langų ir vidaus apdailos.

 

„Ferrari“ visureigis pagamintas ant „Fiat 600“ važiuoklės, o gale sumontuotas 500 kubinių cm 18 arklio galių variklis pasiskolintas iš „Fiat 500“. Maksimalus greitis – 72 km/val. Taip pat yra keturių ratų pavara.

 

„Ferrari“ prekės ženklo populiarumas suvaidino savo vaidmenį – nuo ​​1966 iki 1971 metų buvo parduota 600 „Ranger“ automobiliukų. Iki šių dienų išliko tik 50 tokių automobilių. Būtent šis visureigis buvo atkurtas į pradinę būklę.

Pirmasis tikras „Ferrari“ krosoveris „Purosangue“ pasirodė tik 2022 m. Tai tapo greičiausiu savo klasės automobiliu.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(0)
(7)

Komentarai ()