[Nuomonė] „Tai bus visos žmonijos saugumo garantas“: skelbiamas vienintelis kelias, kas turi nutikti su Rusija (video)  ()

Čečėnijos Ičkerijos Respublikos vyriausybės vadovas Achmedas Zakajevas papasakojo pergalės prieš Rusijos Federaciją paslaptį. Rusija turi nustoti egzistuoti kaip viena valstybė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Čečėnijos Ičkerijos Respublikos vyriausybės vadovas Achmedas Zakajevas ragino žlugdyti Rusijos Federaciją, leisdamas suprasti, kad tik tai būtų tikra pergalė kare ir saugumo garantija ne tik Ukrainai, bet visai žmonijai. Savo nuomonę politikas pareiškė interviu „24 kanalui" metu.

„Tai bus žmonijos saugumo garantas", – sakė A. Zakajevas. Žiniasklaidos pašnekovas išreiškė įsitikinimą, kad valdžios pasikeitimas, tai yra perėjimas nuo, pavyzdžiui, Vladimiro Putino prie Nikolajaus Patruševo, nieko nepakeistų.

 

A. Zakajevas pabrėžė, kad būtent buvęs FSB vadovas sukūrė Ukrainos karo strategiją ir palaiko idėją sukurti Rusijos Federacijos pseudoimperiją. Čečėnijos Ičkerijos Respublikos vyriausybės vadovas atkreipė dėmesį, kad pasaulio bendruomenė jau kartą nepaisė perspėjimų apie Rusiją, o tai neturėtų pasikartoti. Jis pažymėjo, kad Nikolajus Patruševas, jei ateis į valdžią, bandys apgauti ukrainiečius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(74)
(1)
(73)

Komentarai ()

Susijusios žymos: