Neįtikėtina, bet Kremlius pasimovė ant Zelenskio kabliuko: skelbiama, kaip sureagavo Peskovas  (1)

Į Ukrainos lyderio komentarą sureagavo Kremliaus atstovas Dmitrijus Peskovas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-01-20 Neįtikėtina, bet Kremlius pasimovė ant Zelenskio kabliuko: skelbiama, kaip sureagavo Peskovas  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sausio 19 dieną Vladimiras Zelenskis pareiškė nesuprantantis, kaip galėtų derėtis su Rusijos Federacija: jam kyla abejonių, ar Putinas gyvas.

„Nesu tikras, kad tas Rusijos prezidentas, kuris kartais pasirodo yra prezidentas. Nelabai suprantu, ar jis gyvas ir ar jis priima sprendimą, ar kažkas kitas priima sprendimą, ir koks tai žmonių ratas“, – sakė Ukrainos prezidentas.

Kalbėdamas apie tai Davose jis prisiminė, kaip Kremlius pažadėjo Vakarams nepulti Ukrainos, o kitą dieną pradėjo plataus masto invaziją. Dabar Kyjivui kyla abejonių, ar apskritai įmanoma bendrauti su Rusijos Federacija, o svarbiausia – su kuo galima kalbėti apie karo pabaigą ir aptarti kitus klausimus.

Į Ukrainos lyderio komentarą sureagavo Kremliaus atstovas Dmitrijus Peskovas, sakydamas, kad „Rusijos Federacija ir Putinas yra didelė problema Ukrainai ir Zelenskiui“. Maskvoje, anot jo, jie supranta, kad ukrainiečiai nori, kad šie du veiksniai nustotų egzistuoti.

Tinklaraštininkas Anatolijus Nesmijanas mano, kad Zelenskio žodžiai tebuvo „trolinimas“, į kurį „joks normalus žmogus nereaguotų“.

 

Tačiau Maskva daro viską, kad jos vardo paminėjimas liktų darbotvarkėje, nors tas paminėjimas dabar tapo itin nemalonia pokalbio civilizuotame pasaulyje dalimi.

„Galima, žinoma, remtis paties Peskovo intelektualine riba... Bet, greičiausiai, čia kalbame apie objektyvesnius dalykus“, – pridūrė Nesmijanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(146)
(3)
(143)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: