„Visiška katastrofa Rusijos kariuomenei“ - Girkinas skelbia, kuo baigsis naujas Putino planas  ()

Rusijos karo nusikaltėlis Igoris Girkinas-Strelkovas yra įsitikinęs, kad Rusijos kariuomenė šiandien nėra pajėgi rengti didelio masto puolimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didelio masto puolimas Ukrainoje, kuriam ruošiasi Rusijos kariuomenė, bus katastrofa. Rusijos kariuomenė per daug demoralizuota. Garsus rusų karo nusikaltėlis Igoris Girkinas (Strelkovas) apie tai atvirai rašo socialiniuose tinkluose.

Strelkovas pažymėjo, kad Rusijos kariuomenė turi daugybę trūkumų, dėl kurių puolimas yra pasmerktas nesėkmei. Tačiau pagrindinė priežastis – motyvacijos stoka. Jis apgailestauja, kad rusiška patrankų mėsa neturi „motyvacijos aukotis“. Jis ragina Kremlių suintensyvinti represijas prieš savo kariuomenę.

Šiandien Rusijos Federacijos ginkluotosios pajėgos, anot Strelkovo, gali atakuoti tam tikrus fronto sektorius tik „ideologinių“ ultradešiniųjų samdinių, atvirai išpažįstančių nacizmą, pajėgomis. Jis taip lygina „Wagner“ su vokiečių SS divizijomis Antrajame pasauliniame kare.

Jei Rusijos armija pradės dar vieną didelį puolimą, tai, kaip įtaria Strelkovas, pavirs didžiuliu Rusijos pralaimėjimu.

„Prie tokio atkaklaus ir sumanaus priešo pasipriešinimo, toks puolimas neišvengiamai žlugs dėl vadovybės nesugebėjimo priversti savo karius stoti į mūšį. O tai gali leisti priešui, jei jam pavyks išlaikyti pakankamai rezervų, pradėti kontratakas ir pasiekti sėkmę. Galbūt – net operatyvinio ir strateginio pobūdžio“, – perspėjo karo nusikaltėlis.

 

Jis mano, kad Kremlius nedrįsta priimti griežtų sprendimų, nes vis dar tikisi susitarimų su Ukraina ir Vakarais. Rusijos diktatorius, pasak Strelkovo, neadekvačiai vertina realybę, todėl iki šiol nesijaučia kaip į kampą įsprausta žiurkė.

(78)
(1)
(77)

Komentarai ()

Susijusios žymos: