[Žinios trumpai] Rusijoje prasideda neregėti įvykiai - komunistai nori perimti valdžią: „Nuvertėme Nikolajų II - nuversime ir Putiną“ (Video)  (1)

Raudonojoje aikštėje komunistai surengė mitingą, kuriame ragino žmones keisti esamą valdžią.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodė kadrai iš Maskvos, iš Raudonosios aikštės, kur komunistai surengė mitingą, tuo pačiu ragindami savo žmones pakeisti esamą valdžią.

Komunistų nuomone, dabartinę valdžią Rusijos Federacijos žmonėms teks ištverti metus – pusantrų, o tada įvykiai vystysis labai sparčiai. Su kiekviena nauja diena rusai pradeda suprasti, kad nė viena „speciali operacija“ netrunka metus, vadinasi, dabartinei valdžiai reikia koreguoti savo planus dėl „SVO“ ir vadinti daiktus tikrais vardais.

Komunistai pripažino, kad ne pirmas kartas, kai reikia keisti šalies valdžią ir vykdyti revoliuciją.

Tuo tarpu Rusijos Federacijos Valstybės Dūmoje V. Volodinas vėl grasina šalies piliečiams, pasitraukusiems iš Rusijos po vasario 24-osios ir juodinantiems Maskvą. Valstybės Dūmos pirmininkas pasirengęs pateikti svarstymui dokumentą, suteikiantį teisę konfiskuoti tokių rusų turtą. 

 

Jis taip pat pakomentavo diplomatinių santykių su Baltijos šalimis pablogėjimą. Anot Volodino, visos Baltijos šalys ekonomiškai gerokai silpnesnės nei  kitos ES šalys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(14)
(20)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: