„Bus užpultas Sumų regionas, apsuptas Kyjivas, paskui paims Odesą”, - Arestovičius skelbia perspėjimą apie galingą Rusijos ataką (video)  (1)

Oleksejus Arestovičius paskelbė kur vasario-kovo mėnesiais vyks Rusijos puolimas, taip pat perspėjo apie IPSO stiprinimą iš Rusijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Volodymyras Zelenskis, kaip ir kiti Ukrainos pareigūnai, jau paskelbė, kad vasario pabaiga ir kovas bus sunkių kovų dėl Donbaso ir Luhansko sričių laikotarpis. Būtent ten priešas telkia savo pajėgas ir ukrainiečių laukia sunkūs mūšiai. Tuo pat metu rusai ruošiasi sustiprinti IPSO (informacinės-psichologinės operacijos), siekdami įbauginti ukrainiečius. Tai pareiškė buvęs OPU etatinis patarėjas Oleksejus Arestovičius pokalbio su Marku Feiginu metu.

„Noriu priminti mūsų žiūrovams, kad rusai dabar atliks daug informacinių ir psichologinių operacijų, susijusių su tuo, jog grėsmės egzistuoja iš kitų pusių. Šiuo metu jie puls Sumų sritį, tada Charkivą, Kyjivą iš visų pusių apsups, o paskui paims Odesą, išlaipins kariuomenę. Iš karto galiu pasakyti, kad tiesą nuo melo šiuo atveju sunku atskirti net profesionaliam kariškiui, turinčiam dalinę informaciją. Bet mes pasistengsime už jus", – pažadėjo O. Arestovičius.

 

Po to ekspertas pabrėžė, kad šiuo metu nematyti didelio skaičiaus rusų smogikų grupių ir jų junginių. Kol kas matyti ženklų, kad ukrainiečiai yra bauginami ir formuojama viešoji nuomonė „bijok, mes pulsime".

„Bet, kartoju, kol kas pagal kovinių grupių kontūrus pagrindinės kryptys yra Bachmutas, Severskas, Svatovas ir Rubižnojė. Maždaug pagal šią liniją jie yra pasirengę veiksmams", – sakė O. Arestovičius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(13)
(39)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: