Rusijoje bręsta naujas skandalas: propaganda taip drėbė apie rusų gyvenimą, kad režisierius skubiai nutraukė transliaciją (Video)  ()

Kremliaus propaganda rodo, kad Rusijos piliečiai susitaiko su artėjančiu skurdu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus propaganda pradėjo ruošti rusus skurdui, kuris sparčiai artėja dėl Kremliaus karinės avantiūros. „Komsomolskaja pravda“ ėmė raginti rusus taupyti maistui. Skandalingą programos ištrauką galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“:

Vedėjas patarė rusams net nesvajoti gyventi kaip Putino „elitas“.

„Brangieji, išsivalykite galvas, kad viso to nenutiktų. Rimtai sakau: reikia mažiau valgyti, reikia būti kukliau. Plačiąja prasme... Paprasti žmonės žiūri, kaip gyvena elitas ir bando atkartoti patys. Baikit valgyti, nustokit svajoti bent. Kažkas turėjo galimybę, o dabar neteko. Kasmet keisti mašiną ir telefoną? Nekeisk! Neturi tokios galimybės. Nustok apie tai svajoti!“ – emocingai dėstė Kremliaus propagandistas.

„Kas jūs dabar esate? Paprasti žmonės? Ar siūlote jiems valgyti mažiau? (...) O jūs pažiūrėkite į Finansų ministerijos statistiką, koks Rusijoje yra vidutinis atlyginimas. Aš nustebęs, kad sakau jums tai iš Maskvos. Ar manote, kad mūsų žmonės yra stori? Perka „iPhone“?“ - šokiruotas klausė jo pašnekovas.

 

Tuo metu direktorius staiga nutraukė transliaciją. Tai padarė tada, kai darbuotojas bandė pasakyti tiesą apie skurdą Rusijos Federacijoje, o ne tada, kai jo kolega ragino gyventojus „mažiau valgyti“.

(112)
(5)
(107)

Komentarai ()