Visiška katastrofa! Vuhledare įvyko okupantų „tankų proveržis” – skelbiami šokiruojantys kadrai, ką su jais padarė Ukraina (Video)  ()

Įsibrovėlių tankų proveržis netoli Vuhledaro baigėsi visišku fiasko: internete buvo paskelbtas vaizdo įrašas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Užėmęs Soledarą, priešas atkreipė dėmesį į Bachmutą ir Vuhledarą, išmesdamas ten daug karinės technikos ir darbo jėgos.

Yra žinoma, kad mūšiuose dėl Vuhledaro priešas prieš Ukrainos ginkluotąsias pajėgas pasiuntė 155-osios Ramiojo vandenyno laivyno brigados jūrų pėstininkus. Tuo pat metu Rusijos karinė vadovybė nesigailėjo, kad siekdama tikslo į mūšį metė daug tankų, pėstininkų kovos mašinų ir šarvuočių.

Vasario 9 d. „Deep State“ internete paskelbė filmuotą medžiagą (dėmesio, N-18), kurioje aiškiai matyti Rusijos ginkluotųjų pajėgų taktika mūšio lauke, informuoja „Ukraina 365“.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5966 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Filmuotoje medžiagoje žurnalistai suskaičiavo 31 sunaikintos karinės technikos vienetus – tankus, pėstininkų kovos mašinas ir šarvuočius.

Be to, liūdną Rusijos karių likimą išsakė patys karo tinklaraštininkai. Jie teigia, kad Rusijos kariuomenės vadovybė kasdien kartoja tas pačias klaidas, planuodama ataką prieš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas Vuhledaro rajone. Priešas įvertino Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadovavimą, kuris savo taktika ir strategija lenkia Rusijos gynybos ministeriją.

 

 

Rusijos karo tinklaraštininkai pripažino, kad mūšiuose dėl Vuhledaro kovoja ne tik 155-oji brigada, bet ir 40-osios brigados jūrų pėstininkai, taip pat specialiosios pajėgos iš 14-osios brigados. Jie patvirtino, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikino mažiausiai 30 šarvuočių. Taip pat prisiminė, kaip iš mūšio lauko evakuojant sužeistuosius įsibrovėliai šarvuočiais traiško savuosius karius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(0)
(45)

Komentarai ()

Susijusios žymos: