„Jų liko beveik nulis!“ – Ukraina skelbia apie katastrofišką problemą  ()

Dėl intensyvaus karo veiksmų tam tikruose fronto sektoriuose Ukrainos gynybos pajėgos greitai išeikvoja amuniciją, sakė Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovo pavaduotojas Igoris Žovkva.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovo pavaduotojas Igoris Žovkva sakė, kad Ukrainoje beveik nebeliko amunicijos, įskaitant artileriją. Jis tai paskelbė interviu „Bloomberg“ penktadienį, vasario 10 d.

Žurnalisto paklaustas apie Ukrainai reikalingą ginkluotę, jis atsakė, kad dabar Gynybos pajėgoms, siekiant deokupuoti Rusijos okupuotas teritorijas, pirmiausia reikia ilgo nuotolio artilerijos kontrpuolimui vykdyti.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5966 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Dabar dėl karo veiksmų intensyvumo turime beveik nulį amunicijos. Mums reikia artilerijos ir amunicijos, mums reikia tankų, naikintuvų, dėl kelių priežasčių. Visų pirma, norint kovoti su balistinėmis raketomis, kurios vis dažniau atakuoja Ukrainos teritoriją“, - sakė jis.

 

Igoris Žovkva pridūrė, kad Ukraina supranta, jog norint valdyti vakarietiškus naikintuvus reikalingi ilgalaikiai mokymai, tačiau jis teigė, kad ukrainiečių pilotai jau yra tiek patyrę, kad yra įsitikinęs, jog orlaivį įvaldyti prireiks vos kelių mėnesių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(75)
(7)
(68)

Komentarai ()