Vakarai aptiko, kas „paslėpė“ net 92 didžiulius Rusijos laivus  ()

„Politico“ duomenimis, ES planuoja įvesti sankcijas laivybos bendrovei „SUN Ship Management“, kuri padeda Rusijai apeiti Vakarų taikomus naftos eksporto apribojimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Politico“ teigimu, 2022 metų balandį bendrovė „paslėpė“ 92 Rusijos valstybinės įmonės „Sovcomflot“ laivus, kad ir po Vakarų sankcijų galėtų organizuoti tolesnį rusiškos naftos gabenimą. Be to, SUN netgi pakeitė oficialų pavadinimą, kad išvengtų asociacijų su „Sovcomflot“. Anksčiau jis buvo vadinamas SCF valdymo paslaugomis.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5892 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Prasidėjus karui tarp Rusijos ir Ukrainos, SUN naftos transportavimas tapo vienu pagrindinių Rusijos pajamų šaltinių, rašo laikraštis. Įmonė turi sutarčių su daugybe šalių. Šiuo metu „SUN Ship Management“ oficialiai įsikūrusi Dubajuje. SUN yra „valdoma tarptautinių korporacijų“, bet yra siejama su rusais ir Jungtinių Arabų Emyratų žmonėmis.

 

Šiuo metu SUN laivyną sudaro 92 laivai, gabenantys naftą su Liberijos ir Kipro vėliavomis. Vidutiniškai tuose tanklaiviuose telpa ne mažiau kaip po 150 000 tonų naftos.

(98)
(25)
(73)

Komentarai ()