Strelkovas skelbia apie didžiulį Rusijos armijos puolimą – „Tai katastrofa!“  ()

Rusijos karo nusikaltėlis Igoris Girkinas-Strelkovas teigia, kad Rusijos ginkluotųjų pajėgų bandymas surengti didelį puolimą sukels tik didžiulius nuostolius pačiai Rusijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo nusikaltėlis, buvęs FSB karininkas ir Donecko separatistų vadas Igoris Girkinas-Strelkovas ir toliau pasakoja rusams nepatogią tiesą apie tikrąją situaciją fronte Ukrainoje. Savo „Telegram“ kanale jis išanalizavo situaciją fronte ir padarė išvadą, kad Rusija neturi didelio pranašumo prieš Ukrainos ginkluotąsias pajėgas nė viename fronto sektoriuje, todėl plataus masto puolimas automatiškai tampa itin rizikingu.

Pasak Girkino, bet koks bandymas surengti didelį puolimą sukels didžiulius Rusijos kariuomenės karių ir technikos praradimus. Girkinas pažymi, kad liūdna baigtis Rusijos Federacijai šiame kare yra beveik neišvengiama.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5916 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Šiuo metu Rusijos Federacijos ginkluotosios pajėgos NIEKUR NETURI DIDELIO PRANAŠUMO PRIEŠ UGP, kuris garantuotų plataus masto strateginio puolimo sėkmę. Bet kokiu atveju didelio masto puolimas įvyks labai greitai ir neišvengiamai sukels labai didelius nuostolius ir išeikvos tuos išteklius, kurie buvo sukaupti  ankstesnės mobilizacijos ir kitų parengiamųjų veiksmų dėka“, – rašo Girkinas.

Jis pabrėžia, kad vienintelė galimybė Rusijos kariuomenei veikti efektyviai yra keleto mažesnių grėsmių Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms kūrimas skirtingose kryptyse, bandant ištraukti Ukrainos gynėjus iš Donecko, Luhansko ir Zaporižės regionų, taip bandant nutraukti kontrpuolimą. Girkinas mano, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų gretas reikia ištempti platesnėje geografijoje. Tik kažin, ar Rusija dar gali tai pasiekti.

 

Strelkovas daro išvadą, kad Rusija neturi jokių šansų nugalėti Ukrainos ginkluotąsias pajėgas, nes Maskva neturi strateginių rezervų.

(121)
(4)
(117)

Komentarai ()

Susijusios žymos: