Tai jau pasityčiojimas iš armijos: beprotiškas video, ką Belgorode daro Rusijos kariškiai, kai į juos ima šaudyti Ukraina (Video)  (1)

Rusijos kariai taip greitai bėgo nuo Charkivo srities sienos, kad netyčia iš mašinos iškritusius kolegas paliko Dievo valiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Charkivo brigada paskelbė šio „nepaprastosios padėties“ incidento vaizdo įrašą, primindama Rusijos šūkį „savų nepaliekame“.

Rusijos karo nusikaltėliai atvyko pasiimti savo daiktų, bet čia juos užklupo Ukrainos artilerija. Kariai leidosi bėgti, palikdami karius, netyčia iškritusius iš mašinos.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
6026 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„„Savų nepaliekame“, – dažnai sako rusai. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Charkivo atskiros brigados oro žvalgybos ekipažai kartu su artileristais vaizdo įraše nufilmavo ir paskelbė priešingus įrodymus“, - rašoma komentare.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(142)
(1)
(141)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: