„Forbes“: prasidėjo neįtikėtinas Rusijos karo sraigtasparnių naikinimas - jie sprogsta tiesiog akyse, generolai pašiurpę  (1)

Rusijos Ka-52 pasirodė esąs pažeidžiamiausias tiek Ukrainos oro gynybos, tiek artilerijos ir mobiliųjų grupių, kurios naikina orlaivius dar jiems nepakilus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija per karą prieš Ukrainą prarado aštuntadalį savo kovinių sraigtasparnių. Dėl didelių nuostolių generolai rimtai sunerimę ir yra priversti rimtai sustiprinti priešakines bazes ir pereiti prie vadinamosios „mišrios“ oro taktikos, kai sraigtasparniai Ka-52 ir Mi-28 skrydžio metu veikia poromis, rašo „Forbes“

Iki šiol 11 Rusijos oro pajėgų divizijų naudoja apie 330 sraigtasparnių: 150 Mi-24, 100 Ka-52 ir 80 Mi-28. 

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
6092 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

 

Nuo praėjusių metų vasario Ukrainos kariuomenė sėkmingai smogė maždaug 52 priešo sraigtasparniams, iš kurių mažiausiai 30 buvo Ka-52.

Būtent „aligatoriai“ pasirodė esą pažeidžiamiausi ne tik Ukrainos oro gynyba, bet ir artilerija, taip pat mobiliomis grupėmis, kurios naikina orlaivius dar jiems nepakilus. 

 

Perėjimas prie „mišrios“ kovos taktikos paaiškinamas tuo, kad Ka-52 yra apsaugoti nuo lazeriu ir infraraudonaisiais spinduliais valdomų raketų, o Mi-28 – nuo ​​radaru valdomų raketų. Dirbdami poromis, jie gali uždengti vienas kitą nuo įvairiausių valdomų raketų. Tuo pat metu Ukrainos kariuomenė savo arsenale turi nevaldomas raketas ir savaeigę artileriją, pažymi laikraštis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(213)
(3)
(210)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)