Estija skelbia šiurpą keliančius skaičius: kiek visa Europa pagamina per mėnesį, tiek Rusija susprogdina per dieną  ()

„Ukrainai reikia amunicijos, mes turime papildyti savo atsargas.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija per dieną susprogdina tiek amunicijos, kiek Europoje pagamina per mėnesį. Norint, kad Ukraina galėtų apsiginti ir nugalėti Rusiją, reikia padidinti amunicijos pasiūlą.

Estijos premjerė Kaya Kallas tai pasakė per savo kalbą Miuncheno saugumo konferencijoje, praneša Censor.NET, remdamasi „Ukrinform“.

„Rusija susprogdina tiek amunicijos per dieną, kiek Europa pagamina per mėnesį. Jei yra paklausa, turi didėti pasiūla, ir tai turi būti daroma greitai, nes Ukraina turi sugebėti apsiginti ir laimėti. Rusija turi grįžti prie senų sienų, o tai neįmanoma padaryti, nedidinant amunicijos pasiūlos“, – sakė ji.

Kallas taip pat pažymėjo, kad Rusijos karinis-pramoninis kompleksas dirba trimis pamainomis, todėl ir ES turėtų didinti savo gynybinį-pramoninį potencialą.

 

„Ukrainai reikia amunicijos, mes turime papildyti savo atsargas“, – sakė ji.

Estijos premjerė pažymėjo, kad kai kurios šalys vis dar tikisi, „kad ši problema išnyks savaime, kad dabar atiduosime Ukrainai viską ir bus pakankamai, nes kitaip visa tai kainuoja nemažus pinigus. Tačiau Rusija to tik ir tikisi, kad mes pavargsime nuo savo iniciatyvų. Rusija tuo tarpu turi daug žmogiškųjų išteklių ir įmonės dirba trimis pamainomis“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(0)
(38)

Komentarai ()

Susijusios žymos: