Idiotai šauktiniai susprogdino rūsį su kareiviais - Rusijoje didžiulis skandalas  ()

Remiantis vietos pranešimais, šeši Rusijos kariai Kursko srityje, netoli sienos su Ukraina, žuvo per sprogimą, kuris atsitiktinai nugriaudėjo vyrams naudojant lauko viryklę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sprogimas įvyko pirmadienio rytą viename Kursko srities rajonų, rašo Rusijos „Telegram“ kanalas „Baza“, reguliariai skelbiantis informaciją apie saugumo problemas šalyje.

Sprogimas nugriaudėjo šį rytą, kai rūsyje bandė šildytis rusų šauktiniai, rašo Baza. Jie užkūrė krosnį ir įpylė į ją benzino, bandydami padidinti ugnį. Rezultatas buvo sprogimų serija, įskaitant amunicijos detonaciją rūsyje. Kilo gaisras – išsigelbėti pavyko tik dviem šauktiniams, likusieji žuvo. Vienas iš išgyvenusiųjų buvo apdegęs.

Jų kūnai buvo užlieti vandens, kurį gesindami ugniagesiai supylė į rūsį. Vanduo išpumpuojamas, po to galutinai bus nustatytas tikslus žuvusių rusų skaičius.

„Tik du kariai sugebėjo išgyventi incidentą“, – pranešė „Baza“.

Pirminiais duomenimis, per sprogimą ir gaisrą žuvo mažiausiai šeši Rusijos kariškiai.

 

Rusijos gynybos ministerija valstybinei naujienų agentūrai „RIA Novosti“ pranešė, kad gaisras kilo dėl „šiurkštaus Kursko srities Vakarų karinės apygardos kariuomenės įvykdyto saugumo reikalavimų pažeidimo“.

Naujienų agentūra pranešė, kad žuvo šeši kariai ir vyksta tyrimas.

Rusijos Kursko sritis ribojasi su Ukraina, kur beveik metus nuo Rusijos invazijos tęsiasi įnirtingos kovos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(0)
(54)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()