[Žinios trumpai] Rusų generolai šokiruoti: užnugaryje prasidėjo košmaras - į orą lekia daugybė karinių objektų, niekas nesupranta kas vyksta  ()

Ukrainos kariuomenė rado veiksmingą būdą raketomis atakuoti okupacinių pajėgų užnugario aprūpinimo bazes ir sandėlius – tai liudija serija sprogimų Mariupolyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai rašo laikraštis „The New York Times“, praneša Censor.NET, remdamasis „RBC-Ukraina“.

Pasak žurnalistų, Rusijos kariuomenės vadovybė yra rimtai susirūpinusi dėl vasario 21 ir 22 d. įvykdytos serijos išpuolių prieš jų personalo ir technikos dislokacijos vietas užimtajame mieste. Daugybė sprogimų girdėjosi ir keliuose laikinai okupuotuose Donbaso miestuose.

Pernai pavasarį Rusijai užėmus Mariupolį, ji pavertė jį vienu svarbiausių savo garnizonų, nes ukrainiečiai neturėjo priemonių smogti priešo taikiniams tokiu atstumu.

 

„Tačiau dabar situacija keičiasi Ukrainos kariuomenės naudai, nors kol kas neaišku, kokiais ginklais Ukrainos kariuomenė puola, nes oficialiuose generalinio štabo pranešimuose ir spaudos pareigūnų komentaruose apie tai neužsimenama“, - pažymi „New York Times“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(492)
(5)
(487)

Komentarai ()

Susijusios žymos: