Z-kanalai panikuoja, skelbia visišką Rusijos pralaimėjimą – kas nutiko?  ()

Rusijos propagandos Z kanalų retorika pastaruoju metu labai pasikeitė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prorusiškas Z kanalas „Bulba prestolov“, agitavęs už karą ir kurstęs neapykantą Ukrainai, dabar kalba apie pralaimėjimą. Šaltinio autorius palūžo po paslaptingos istorijos su „Briansko partizanais“.

Z kanalą supykdė kai kurių propagandistų pareiškimai, kad incidentas Briansko srityje tariamai buvo „Ukrainos nevilties ir agonijos gestas“. Jis patikino, kad ukrainiečiai nejaučia nevilties, nes šiame kare laimi.

„Ukraina laimi karą. Laimi pražūtingai, beveik sausai. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų tūkstantinių nuostolių per Bachmuto gynybą nėra… Ukrainos kariuomenė yra gausesnė už Rusijos Federacijos kariuomenę, ir daug greičiau pasipildo modernia technika (RF ginkluotosios pajėgos visiškai nepasipildo)… Rusijos Federacija tiesiogine prasme miršta nuo vėžio ir nuo tūkstančio pjūvių, o Ukraina išsitepa baltymais, steroidais ir priauga svorio“.

Šaltinis pabrėžė, kad šiame kare Ukraina dar nepatyrė didelių karinių pralaimėjimų. Jį ypač piktina situacija prie Vuhledaro, kur Rusija buvo nugalėta didžiausiame, anot žiniasklaidos, šio karo tankų mūšyje. Ten rusų technikos ir karių nuostoliai yra milžiniški. Ir tai – prieš didįjį Ukrainos kontrpuolimą, apie kurį vis kalbama.

 

 

„Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms tereikia suformuoti tankų korpusus ir artilerijos divizijas, prisotintas vakarietiška technika ir tinkamai parengtų karių… Frontas atsakys tūkstančių mobilizuotųjų agonijos riksmu ir bus prarastos milžiniškos teritorijos“, virkauja Z kanalas.

(292)
(5)
(287)

Komentarai ()

Susijusios žymos: