[ŽT] Arestovičius: „Wagner pradėjo lavonų demonstravimą“  ()

Kaip pažymėjo Oleksejus Arestovičius, kai tik „vagneritai“ atsidūrė lygioje padėtyje su Rusijos armija, „tuoj prasidėjo lavonų demonstravimas“. Jevgenijaus Prigožino samdinių galia yra gerokai pervertinta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jie gali kovoti ir atnešti „pergalę“ savininkui „tik išskirtinai palankiomis“ sąlygomis. Buvęs A. Jermako patarėjas, o dabar tinklaraštininkas Oleksejus Arestovičius išsakė savo nuomonę apie Rusijos „Wagner“ samdinius ir V. Putino armijos eilinius kareivius. „Vagneritams“ buvo sukurtos ypatingos sąlygos, įprastomis sąlygomis jie negali pasirodyti ir patiria didžiulius nuostolius.

„Taigi, kovos bet kas. Paimk žmogų, kuris niekada nelaikė kulkosvaidžio, sukurk jam sąlygas, kaip „Wagner“, ir jis ims užiminėti miestus. Tačiau, kai jie buvo pastatyti į lygias pozicijas, tuoj pat prasidėjo lavonų srautas“, – O. Arestovičius cituoja leidinį „Gordon“. Jis prisiminė kadrus iš fronto linijos, kur guli kalnai likviduotų J. Prigožinų karių.

„Nurengti, daugeliui nusiauti batai. Liko niūrios rusiškos kojinės, plonos, kuriose šąla kojos, bet nuauti padorūs batai. Ši kariuomenė nuauna savo žuvusiųjų batus“, - O. Arestovičius kalbėjo apie plėšikavimą Rusijos kariuomenėje.

 

Be to, buvęs patarėjas teigė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos būtų nugalėjusios Rusijos kariuomenę prieš šešis mėnesius, jei iš pradžių būtų ginkluotos ir aprūpintos kaip bet kuri normali Europos armija.

„Čia yra šio karo perspektyvos. Visa baisi ir neįveikiama „antroji pasaulio armija“ remiasi tik ginklų ir amunicijos trūkumu Ukrainoje“, – pridūrė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(1)
(40)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: